Infrastruktúra fejlesztés, a kapacitás és a minõség szolgálatábanA "94-Nagy Pékség" Kft. a kapacitásának további növelése, a minõségi termelés magasabb fokú biztosítása, és az üzem környezetének megszépítése, felújítása érdekében pályázatot nyújtott be az Észak - Alföldi Regionális Fejlesztési Tanácshoz, hogy céljai megvalósításához támogatást nyerjen a Területi Regionális Fejlesztési Célelõirényzat 2008. évi keretösszegébõl. A benyújtott pályázatot az értékelõ bizottság támogatásra érdemesnek találta. A tervezett beruházások körét a társaság vezetõsége további saját források átcsoportosításaival kis mértékben kibõvítette. 

A 2008. 10. hónapban megkezdett beruházás eredményeképpen, a sütõüzem, új korszerû és hatékony szellõzés- és hûtéstechnológiával felszerelt készárú- és alapanyag raktárakkal, valamint a korábbinál négyszerte tágasabb hûtõkamrával bõvült. A vezetékes vízhálózatba a minõség és a higiéniai elvárások magasabb kiszolgálása érdekében technológiai vízszûrõ és hûtõberendezések kerültek beszerelésre. Megújúlt a pékség környezete, a megromlott minõségû udvar új aszfaltbúrkolatot kapott, megszépûltek az utcai homokzatok, és új, nagyobb kapacitású szennyvíztároló épült. A vagyon védelme és biztonsága erdekében autómata kapu és beléptetõ, valamint biztonsági kamera rendszer lett kiépítve. 

A beruházás megteremtette az alapjait annak, hogy a társaság új gépek beszerzésével növelhesse kapacitását, és bõvíthesse termék- és ügyfékörét. Ezen célok megvalósítása érdekében a társaság pályázatot nyújtott be a Gazdasági Operatív Program 2009. évi keretére.   

   *Pályázati azonosító: TRFC/EA/BA/0900007/2008

Pályázat címe: "94-Nagy Pékség" péküzemének kapacitásbõvítése ingatlanfejlesztéssel

Vissza a pályázatokhoz