2009. szeptember 01. 
Tej és Kenyér a Biharkeresztesi  mozgóboltunkban.

Tej - Kenyér! Biharkereszetsi mozgóboltunkban immár a Török Farm házias, ízletes tejtermékeit is megvásárolhatják Kedves vásárlóink. Az esztári Török Farm kizárólag a saját termelésű első osztályú friss alapanyagát használja fel termékei gyártásához. A termékei ezáltal a legmegbízhatóbb termékek közé tartoznak, hisz nyomonkövethető és tiszta forrából származó alapanyagot használnak fel, és a gyártás során hagyományos technológiákat alkalmazva sem használnak tartósító és emulgeáló szereket, illetve adalékanyagokat. Termékeik kizárólag természetes élőflórát, valamint kiváló minőségű, magas gyümölcstartalmú, természetes Magyar gyümölcs sűrítményt tartalmaznak. A kiváló minőség a krémes állag és a csodás ízek garanciája a Török család tejtermelés iránti elkötelezettsége, és mesterfokon űzött szakmájuk végtelen szeretete. A további termékfejlesztési terveket dédelgető Török Farm választékában jelenleg az alábbi temékek találhatóak meg:
    - friss tej 2.8% zsírtartalommal pasztőrözve 1 l-es kiszerelésben,
    - friss tej 1.5% zsírtartalommal pasztőrözve 1 l-es kiszerelésben,
    - tejföl 20% zsírtartalommal, előflórás 175 ml-es kiszerelésben,
    - joghurtok natúr és 3 féle gyümölcs izben (málna, eper, kajszi barack) 175 ml-es kiszerelésben,
    - főző tejszín 175 ml-es kiszerelésben,
    - félzsíros tehéntúró 250 g-os, 500g-os és 5 kg-os kiszerelésben.
Társaságunk jelenleg azon dolgozik, hogy folyamatosan minden mozgóboltjában elérhetővé tegye a Török Farm egészséges termékeit. Reméljük, hogy Ön is hamarosan megkóstolhatja!

 

2009. Október 08.
Mától Váncsodon is helyben szelt kenyér.

A 94-Nagy Pékség Kft.mindig is nagy gondot fordított a partnerei és a fogyasztók minél szinvonalasabb kiszolgálására. A törekvés eredményeképpen ma mintegy 20 üzletben található a társaság által kihelyezett szeletelőgép. A viszonteladó partnereink a napi két alkalomal kiszállított friss kenyeret a vevő kérésére a helyszínen szeletelhetik és csomagolhatják, biztosítva ezzel a termék jobb minőségét és a vevő nagyobb elégedettségét. ,
    A mai naptól a Váncsodi Fábián Zoltánné (cím itt) is ezzel a szolgáltatással várja vásárlóit. Ha Ön is szeretne a kedvenc üzletében helyben szelt Esztári kenyeret vásárolni, kérjük jelezze ezt az üzletben, vagy közvetlenül nálunk az elérhetőségeink bármelyikén.2009. November 04.
Új viszonteladó partnereknél kaphatóak a 94-Nagy Pékség Kft. termékei.

A napokban három vegyebolt vette fel kí kínálati listájára a 94-Nagy Pékség Kft termékeit.

Penyigeiné Nagy Zsuzsanna - Hajdúbagos, Nagy u. 54.

Nagyné Vincze Margit - Hosszúpályi, Nagy u. 53/a

Kozdob Kft., Liget Csemege - Debrecen, Szabó Lőrinc u. 35/A/2

A termékeinket forgalmazó partnerek teljes listáját megtalálhatja az Üzletek menüpont alatt, ahol a térképnézet segítségével könnyen megnézheti, hogy az Ön településén hol találja meg termékeinket. Ha nem talál a lakhelyén, vagy a kedvenc üzletében 94-Nagy Pékség Kft. által gyártott terméket, akkor ajánlja társaságunkat vagy honlapunkat kereskedője figyelmébe. Ha Ön kereskedő és szeretne partnereink közé tartozni, kérjük kerese társaságunkat az elérhetőségeink valamelyikén.
 

2009. November 09.
Tejtermékek Kismarja, Bedő és Nagykereki településeken is.

A mai naptól a Kismarja, Bedő és Nagykereki településeken árúsító mozgóboltunkban is kaphatóak a Török Farm kiváló termékei. Az érintett településeken élő törzsvásárlóink nagy várakozására a korábban Biharkeresztesen is sikert arató tejtermékek árusítását november 09.-én  kezdjük meg. A Török Farm termékeiről és a választékáról bővebben olvashat 2009. szeptember 01.-i cikkünkben. A temékekkel és értékesítéssel kapcsolatos egyéb kérdéseivel keressen bennünket vagy közvetlenül a gyártót.

2010. január 02. 
Új viszonteladó partnerek Vámospércsen, Debrecenben és Berettyóújfaluban

Egy újabb fehér folt kerül le a 94-Nagy Pékség Kft. térképéről. Vámospércsen eddig nem lehetett termékeinket megvásárolni, azonban december közepén  két vegyesbolt is felvette kínálati listájára az esztári pékség termékeit. Már az első napokon nagyon sokan döntöttek úgy, hogy megkóstolják tetmékeinket, amelyek bizonyára megnyerték a kedves vásárlók tetszését és ízlését, hiszen az eladás folyamatosan növekszik vámospércsi partnereinknél. Berettyóújfaluban és Debrecenben is újabb viszonteladóknál kaphatóak kenyereink, süteményeink. Keresse meg Ön is partnereinket az Üzletek menüpont alatt és tudja meg, hogy hol vásárolhatja meg legközelebb fatüzelésű kemencéinkben sűlt, naponta kétszer kiszállított friss kenyereinket és péksüteményeinket.
Bízunk benne, hogy Önt is fogyasztóink között üdvözölhetjük!

2011. június 02. 
Hagyomány, fenntarthatóság és környezettudatosság kéz a kézben a 94-Nagy Pékség Kft.-nél.  


    A társaság által a KEOP 5.3.0/A jelű, az épületenergetikai korszerűsítéseket támogató, az Új Széchenyi Terv keretében kiírt, az unió Kohéziós Alapjának forrásait felhasználó pályázatát a pályázat kiírója támogatásra méltónak ítélte. A projekt műszaki részleteiről itt olvashat.
    A társaság számára a támogató döntés kézhezvétele  egy több éve zajló, szinte minden területet magába foglaló fejlesztési sorozat befejezését helyezte már-már elérhető közelségbe. Az elmúlt években végrehajtott jelentős infrastrukturális és technológiai megújulást eredményező TRFC és GOP források által támogatott beruházások, és a most elnyert támogatás igénybevételével megvalósuló energetikai beruházás együttesen a társaság költség- és energia hatékonyságát, ezeken keresztül pedig versenyképességét a Kft. eddigi történelmének legmagasabb szintjére emeli.  Társaságunk minden energiáját és a szakmában szerzett sok éves tapasztalatát a jövőben arra igyekszik fordítani, hogy az így nyert versenyelőnye a vevők és fogyasztók minél jobb minőségű termékekkel, a lehető legmagasabb színvonalon történő kiszolgálásában megjelenjen. A elnyert pályázatokról részletesebben a Pályázatok menüpont alatt olvashat.