Üdvözöljük honlapunkon!

A 94 Nagy Pékség Kft.  fõ tevékenysége Kenyér, friss pékáru gyártása, nagykereskedelme, élelmiszer és vegyes kiskereskedelem, piaci és mozgóbolti kiskereskedelem.


   A társaság indulásakor a régió elsõ magánpéksége volt. A társaság így kiváló piaci helyzethez jutott, melyet a folyamatos fejlesztéseknek és profilbõvítéseknek köszönhetõen napjainkig meg tudott õrizni. A fejlesztések folyamán a sütõipari tevékenység mellett az élelmiszer kis- és nagykereskedelemben is tevékenykedik. Vegyesboltjaiban jelenleg 7 fõ munkavállalónak ad biztos megélhetést, míg a sütõüzemben és a hozzá kapcsolódó munkakörökben a kezdeti 2 fõ helyett jelenleg 35 fõt foglalkoztat.

A 94-Nagy Pékség Kft. nagy gondot fordít a fogyasztói igények minél pontosabb felmérésére és kiszolgálására. A társaság jelenleg 69 féle terméket állít elõ, amely termékeit a saját üzleteibe, 7 mozgóboltjába, és több, mint ötven viszonteladó partnerének szállít ki.Hagyomány és fenntarthatóság!

A KEOP 5.3.0/A jelű, az épületenergetikai korszerűsítéseket támogató, az Új Széchenyi Terv keretében kiírt, az unió Kohéziós Alapjának forrásait felhasználó pályázaton a 94-Nagy Pékség Kft. jelentős támogatást nyert el. A fejlesztés során megújul a társaság üzemépületének teljes energetikai infrastruktúrája. Részletek itt.


Korszakváltás!

A technológiai fejlődős érdekében létrejövő új kapacitások megvalósításához társaságunk a rendelkezésre álló saját forrásai mellett Európai Uniós forrásból kapott vissza nem térítendő támogatást nyert el és használ fel. Részletek itt.